BeRMuLaNya SeBuAH KiSaH

Tetaplah Tersenyum Walau SeBerat Mana Dugaan Menimpa Diri Mu..

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us

Smile Before Read =)


ANDA SUKA BLOG INI? ....................................................  Orang Tengah Sesat Dalam Blog Nie ...........................................
Monday, December 20, 2010

Video Pengakuan Seorang GAY...

Posted by WanDin
Views
Views


Sungguh Memalukan !!!!
Kebodohan Si Tua Nie Betul2 Terserlah,!!
Sanggup Mengaku Seorang GAY !!,,
Seorang Melayu,,
Beragama Islam,,

Betul2 Memalukan,,
Yang Aku Geramnya,,
Dia Tahu Dia Agama Islam,,
Siap Cakap Agama Larang Lagi Benda Nie,
Tapi Buat Juga,,
Harapan Orang Boleh Terima Lah,,
APa Lah,,
Apa Kejadahnya Si Tua Nie,,
Korang Tengok Lah Sendiri,,
Makin Di Cakap Makin Banyak  Rasa Nak Maki,,



Apa2 Pun,,
Sama2 Lah Kita Berdoa Agar Dia Cepat Insaf,,
Dan Kepada Kita Semua,,
Harap Di Jauhkan,,
InsyaAllah,,

P/s: Cerita Asal Nie Di Ambil Di blog Anwar Faiz.. Minta Share ye Tuan Blog..(^_^)
Tolong Bagi Komen Yang Bukan Caci Maki Dan Bahasa Kesat Terlampau Ea..Demi Menjaga Nama Baik Blog Nie Sebagai Blog Bacaan Umum..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

32 comments:

woot-woot said...

kakakkakak..kakkakak - -"


p/s..pompuan tak pandai bawak keta ? tgok jom !

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/perempuan-paling-pandai-bab-parking.html

nohfee said...

fb, blog. sume skg ni hangat dok cte psl die ni. adeh~~
takot tengok orang2 mcm ni.

Shaheila Malek said...

Video ni dah tgk dah, sbb kenyataan dia ni melampau sgt, tu yg ramai mmberontak,
btw...sian kat family dia kan..

Atika Natasha said...

ad0i..ade gak 0rg yg mcm nih...kal0 ye p0n x malu kat 0rg..at least,malu la ngn diri cndiri,and paling pnting,malu ngn tuhan!huhu

peah @ peps said...

dah book tiket ke neraka awal-awal neh...

New Entry: Top 10 Google Keywords

+akufobia+ said...

tak nak murka DIA,jom ubah samasama.

hans said...

sama2 la doakan agar dia kembali insaf dan jumpa kembali jalan yang lurus
moga dia bertaubat dan siapa tahu jika terjadi perkara ini mungkin dia lebih mulia dari kita semua
moga kita dijauhkan daripada jalan yang songsang ini
amin

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

bloggerman said...

jalan pintas ke neraka jadi pilihan dia.abislah koyak buntut hak hak

bloggerman said...

bodoh punya umat

aYu^NiA said...

syg org nice-lokin'..bijak pndai leh jdi cam ni.. :) smuga kmbali ke pngkal jalan..

aYu^NiA said...

syg nicelookin'..bijak pndai jdi cam ni plak..hadoii...smuga cpt kmbali ke pngkal jln..

MOHDFAIRUZcheghani said...

ckp pelat nk jd gay..haha..sape yg jd psgn die tu,konpem pekak..hahaha..geli aku..

Pendekar Berkuda said...

....salam dik, buang kan saja clips video ini...kalau nak kupas, kupas tanpa gambar atau video... tak perlu semua tu...kalau orang nak bukti..abaikan saja...

jangan disebarkan bau bangkai ke rumah orang... apa yang diorang akan buat? cuma-caci-maki-keji... yang positifnya? tak nampak pun....

...kalau tak percaya...tengok je kat atas tu... komen bagus dari yang semuanya ada berapa kerat je?

ondeonde said...

semoga mamat ni insaf..aminn

aku yang manis^_^ said...

budusnya jantan ni...menentang Allah dan nabi...

alif said...

mangkuk btul mamat ni...malu aku je satu agama dgn dia tu...insaflah azwan wei

akubersamaCahya said...

dah tgk kat utube.. ade cina jugak kan.. erm.. dunia akhir zaman.. erm!

Azyie said...

xtau nk ckp pew..bio la dia...pndai2 la jwb kat sana t..

forever love said...

mamat nie memang sengal..ada ke nk hidup cara songsang...dah terang-terang Allah kata semua yg hidup mesti ada pasagan.napa nak laki gak...insafla wahai mamat nie...dunia dah tua da nie...jgn tmbh seksa dunia nie lagi

relevan said...

Selamat berkenalan !

Wahida Nasution Thakhrim said...

tak sanggup nak klik 'play'.. semoga dia kembali ke jalan yang diredhai ALLAH.. sama2 la kita doakan untuk dia biar pintu hatinya terbuka..

yyunie said...

masyaAllah -__-

iniialahaku said...

bajet open minded sgt...ni aku nk mki la ni..!@#$%^&*..Nabi xngaku ummat weh suka kaum sjenis..tdo skatil seslimut ngan sjenis pon xbleh..ko xpham ke?ko umat mna ha??

roy said...

bro nice post.

p/s : exchange link bro :) gua dah ambik lik lu

roy said...

bro nice post.

p/s : exchange link bro :) gua dah ambik lik lu

EnHEar said...

tak sanggup gak nak tengok..
jap ag.. kluar kata2 kesat plak t..
dia jugak yg dapat phala.. kita doakan dia sedar..
ada lah tu.. yg slh kat mane2 smpy dia jadi mcm tu.. hanya dia yg mengetahui..
semoga dia diberi hidayah

waalllaa! said...

semoga dia dpt mencari kekuatan untuk kembali ke jalan yang benar..semoga dia sempat insaf dan tidak melakukan perbuatan terkutuk..semoga dia mendapat hidayah dan kekuatan dr Allah untuk menentang keingingan songsangnya itu... Amiin..kita doakan yang baik2 je untuk dia..semoga dia mendapat petunjuk dan hidayah dari Allah..jangan maki2 dia..kalau terjadi kat ahli keluarga sendiri mcm mana..sepatutnya kita bantu dia untuk pulih..dan doakan semoga dia mendapat pentunjuk dr Allah yang maha Esa..

Aizuddin Hanis said...

kembali ke pangkal jalan...

oshin said...

haha . owg yang tak ckup ajaran cengini lah jadinya . begitu bangga beliau menyatakan diri beliau sebagai seorang gay ? bangga ke jadi gay ? dapat ap?tuhan dh cipta leklok dah . setiap owg berpasangan . lelaki dan perempuan. kenapa gay juga yang dya pilih . hukhuk tak phm

Cik Jannah said...

teruk sangat..

E.d.Y said...

buat malu engineer je

Eason said...

hi ermmm my opinion is...i dun think he did anything wrong....''gay'' but u all should noe this kind of thing r uncontrol ryte...maybe im chinese so i cant understand islam...but still i respect islam and nobody wanna be gay..but everything come naturally...he jsut cant love a women...even men can get pregnant..so yeah peace ~

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Ada Di Sini..Terima Kasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...